Välkommen till
4 personer (4 vuxna / 2 barn)

Välkomna till ett vackert rustikt norrländskt timmerhus i Mynäsudd på Utö (ca 80 kvm). Huset är vackert och högt beläget på en stor och solig naturtomt med ca 200 meter till sandstrand och klippor.

På vardera sidan av huset finns varma och soliga altandäck med insynsskyddande staket. Huset har ett stort öppet vardagsrum med stor öppen spis, TV, dvd, stereo. Ett stort och välutrustat kök finns för att kunna laga läckra måltider att äta vid den rymliga matplatsen.

Välkommen!

Bildgalleri
Vackert i juni
Välkommen in!
Altan på baksidan
Köksdel med matplats
Allrum
Allrummet sett från loftet
Loftet med dubbelsäng
Sovrum med dubbelsäng
Sovrum med enkelsäng
Badrumsdelen
Mynäsudds strandbad
Båtdetalj
Sovrumsfönster
Utsikt från macken vid Gruvbryggan
Praktiska detaljer för

Huset har en öppen planlösning med vardagsrum med stor öppen spis, TV, dvd, och stereo.
Det stora och välutrustade köket är som gjort för att kunna laga läckra skärgårdsmåltider att avnjutas vid den stora matplatsen.

Totalt tre sovrum, varav två sovrum finns i entréplanet, ett med 120-säng, det andra med en enkelsäng. Ett stort ljust loft med en dubbelsäng finns. Utrymme för fyra personer.

På nedre plan finns WC och ett litet badkar med dusch.

Om du kommer med egen båt finns det även möjlighet att hyra båtplats i Kyrkviken. Boka gärna cyklar som hämtas och lämnas vid Näsuddens brygga innan du kommer.

Inga husdjur eller sovsäckar tillåtna.

Kökshanddukar, diskmedel och diskborste, toa/hushållspapper, socker, salt och peppar och Melittafilter finns på plats när du kommer men tillhandahålls inte under hela vistelsen.

Incheckning vid veckobokning sker på söndagar klockan 14:00 och utcheckning söndagen därpå klockan 11:00. Närmsta brygga är Näsuddens brygga (markerat med x i tidtabellen) eller Spränga brygga.

Hitta till
(Hitta till Utö)

För att komma till Utö, kan man antingen åka kommunalt eller ta egen bil till Årsta Brygga vid Årsta Havsbad (Haninge kommun). Parkeringens första dygn inkluderar 40 kr att användas på båten eller i affärerna på Utö.

På Utö Rederis hemsida finns information om hur man tar sig till Årsta Brygga där de flesta båtar går ifrån. Sommartid kan man även ta sig från Nynäshamn till Ålö, söder om Utö.

På Waxholmsbolagets hemsida finns information om båtar som sommartid trafikerar Stockholm - Utö. Kajplats nedanför Grand Hotel.

För att komma till stugan säger man till på båten att man vill gå av vid Spränga brygga eller Näsuddens Brygga (markerat med x i tidtabellen).